ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΤΑΞΙΔΙΑ

14 μοναδικές Πασχαλινές Εκδρομές με το MG Travel. Οικονομικές προσφορές

 
MG TRAVEL, ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2017

ΣΤΡΑΤΑΡΧΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 107, ΠΑΛΑΤΑΚΙ, 210 5324850  

 

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: ΠΛΑΤΩΝΟΣ 122, ΚΟΛΩΝΟΣ, 210 5150851

 

ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΜΕ ΜΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ 

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ σε ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΡΓΑ, 14/4 – 17/4

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/4: Αναχώρηση στις 06:00 για ΑΚΡΑΤΑ, στην Εθνική Οδό στάση, γέφυρα ΡΙΟΥ, ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ γεύμα, ΒΟΝΙΤΣΑ και μέσω της υποθαλάσσιας σήραγγας για ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Επιβίβαση στο φέρριμποτ και μετάβαση στην ΚΕΡΚΥΡΑ. Άφιξη στο πανέμορφο καταπράσινο νησί των Φαιάκων, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο. Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 15/4: Μετά το πρωινό αναχώρηση για την πόλη της ΚΕΡΚΥΡΑΣ όπου θα παρακολουθήσουμε την λιτανεία του ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ και το γραφικό έθιμο, το σπάσιμο των σταμνιών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το γεύμαμας και συνεχίζουμε για το ΚΑΝΟΝΙ όπου μπορεί κανείς να επισκεφθεί το γραφικό ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ – που ένας παλιός μύθος το θέλει απολιθωμένο πλοίο των Φαιάκων – και το Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ. Εν συνεχεία για ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ, παραμονή στο κοσμοπολίτικο θέρετρο σε περιοχή εξαιρετικής ομορφιάς με δαντελωτές ακτές και γαλαζοπράσινα νερά και επίσκεψη στο Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως.Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 16/4: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
Μετά το πρωινό ελεύθεροι να απολαύσετε το παραδοσιακό ψήσιμο των αρνιών και να διασκεδάσετε με την ορχήστρα και το χορευτικό συγκρότημα του ξενοδοχείου. Γεύμα. Το απόγευμα αναχώρηση για ΓΑΣΤΟΥΡΙ, όπου θα επισκεφθούμε το ΑΧΙΛΛΕΙΟ, θερινό ανάκτορο της αυτοκράτειρας Σίσυ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 17/4: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το λιμάνι της ΚΕΡΚΥΡΑΣ, επιβίβαση στο φέρριμποτ και μετάβαση στην ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Εν συνεχεία για ΠΑΡΓΑ, παραμονή στην γραφική πόλη με το νησιωτικό χρώμα και τις ξεχωριστές φυσικές ομορφιές. Στη συνέχεια μέσω της υποθαλάσσιας σήραγγας για ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, γεύμα, γέφυρα ΡΙΟΥ, ΑΚΡΑΤΑ στην Εθνική Οδό στάση, ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 210 ευρώ 
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις, 3 πρωινά σε μπουφέ, το δείπνο της Μ. Παρασκευής, το Αναστάσιμο δείπνο, το Πασχαλινό γεύμα και τα εισιτήρια του φέρριμποτ.

ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, 14/4 – 17/4

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/4: Αναχώρηση στις 07:00 για ΛΑΜΙΑ, στάση καθοδόν. Εν συνεχεία για ΣΤΥΛΙΔΑ-ΛΑΡΙΣΑ-ΤΕΜΠΗ-ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, παραμονή, γεύμα καθοδόν επί της Εθνικής Οδού. Κατόπιν από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ φθάνουμε στην χερσόνησο της ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση του Επιταφίου. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 15/4: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για ΙΕΡΙΣΣΟ και καταλήγουμε στην ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ, παραμονή, γεύμα. (Όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν μια προαιρετική κρουαζιέρα στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ και να δουν μερικά μοναστήρια παραλιακά). Επιστροφή μέσω ΑΡΝΑΙΑΣ-ΤΑΞΙΑΡΧΗ, στάση και καταλήγουμε στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής Αναστάσεως την εκκλησία του χωριού. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 16/4: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
Μεζεδάκια και γλέντι στον κήπο κατά τη διάρκεια του ψησίματος του οβελία. Πασχαλινό γεύμα με παραδοσιακούς  χορούς και τραγούδια. Το απόγευμα περιήγηση στη Χερσόνησο της ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ (ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ, ΠΟΣΕΙΔΙ, ΣΑΝΗ, ΠΟΤΙΔΑΙΑ). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 17/4: Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για να επισκεφτούμε την Ιερά Μονή Σουρωτής – ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ. Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ ή ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ, κατά κόσμον Αρσένιος Εζνεπίδης, ήταν ΄Ελληνας μοναχός που έζησε κατά την διάρκεια του 20ού αιώνα. Γεννήθηκε στα Φάρασα της Καππαδοκίας, στην Μικρά Ασία, στις 25/7/1924. Κοιμήθηκε και στις 12/7/1994, και ενταφιάστηκε στο Ιερό Ησυχαστήριο του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ του ΘΕΟΛΟΓΟΥ στην ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Έκτοτε κάθε χρόνο στις 11,12 Ιουλίου στην επέτειο κοιμήσεως του Γέροντος, τελείται αγρυπνία στο Ιερό Ησυχαστήριο, με συμμετοχή χιλιάδων πιστών. Σχετική παραμονή για προσκύνημα και αναχώρηση για επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν.
Τιμή συμμετοχής: 195 ευρώ 
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο, 3 πρωινά σε μπουφέ, το δείπνο της Μ. Παρασκευής , το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα.

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ – ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗ  ΛΙΤΟΧΩΡΟ-ΒΕΡΓΙΝΑ -ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑΣ – ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΣ
14/4 – 17/4

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/4: Αναχώρηση στις 07:30 και από ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, με στάσεις στη διαδρομή και αφού πάμε στην ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗ για το γεύμα μας, συνεχίζουμε για την ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ όπου θα ζήσουμε μια ξεχωριστή αναπαράσταση της αποκαθήλωσης του Χριστού. Από την Παλαιά Μονή ξεκινάει πομπή με τον Δεσπότη, την φιλαρμονική και τους πιστούς για να καταλήξουν στο λόφο Γολγοθά. Εκεί υπάρχουν τρεις μεγάλοι σταυροί  με τους δύο ληστές και τον Χριστό, όπου κατεβάζουν το σώμα του Χριστού και τον πάμε στον τάφο του. Στιγμές κατάνυξης που μένουν αλησμόνητες. Στη συνέχεια θα φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του επιταφίου. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 15/4: Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει. Πρώτος σταθμός η πόλη της ΕΔΕΣΣΑΣ με τους περίφημους καταρράκτες. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε τα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ (ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ), που βρίσκονται στην επαρχία ΑΛΜΩΠΙΑΣ, 13χλμ. βορειοδυτικά της ΑΡΙΔΑΙΑΣ, στο νομό ΠΕΛΛΑΣ. Απλώνονται στους πρόποδες του όρους ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ, λίγα χλμ. από τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα. Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37 βαθμών, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Τέλος, θα γνωρίσουμε κοντά την πόλη της ΝΑΟΥΣΑΣ τη γραφική περιοχή και το μοναδικό πάρκο του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης το βράδυ, Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 16/4: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
Το πρωί στο χώρο της πισίνας θα έχουμε το σούβλισμα των αρνιών, συνοδευόμενο από μπουφέ με μεζεδάκια, κρασί και τσίπουρο. Το μεσημέρι θα έχουμε το παραδοσιακό πασχαλινό γεύμα και ακολουθεί χορός με ζωντανή μουσική. Το απόγευμα αναχώρηση για το Μοναστήρι του ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ στον ΟΛΥΜΠΟ, παρακολούθηση της λειτουργίας «της ΑΓΑΠΗΣ» στο ΛΙΤΟΧΩΡΟ, στάση για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το βράδυ. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 17/4: Μετά το πρωινό μας επίσκεψη στο γραφικό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ, για να απολαύσουμε τον καφέ μας αντικρίζοντας το ΘΕΡΜΑΪΚΟ. Κατόπιν για ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟ παραμονή για γεύμα και με ενδιάμεση στάση άφιξη στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 185 ευρώ 
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια, 3 πρωινά σε πλούσιο μπουφέ, το δείπνο της Μ. Παρασκευής, το Αναστάσιμο δείπνο, το  Πασχαλινό γεύμα.

4ΗΜΕΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΥΜΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΣΕΡΡΕΣ – ΚΕΡΚΙΝΗ – ΠΟΡΟΪΑ – ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ
14/4 – 17/4

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/4: Αναχώρηση 7:30 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε για ΛΑΡΙΣΑ – ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ Ε.Ο. γεύμα προαιρετικά και προσπερνάμε τη Θεσσαλονίκη για να καταλήξουμε στο πολυτελές ξενοδοχείο μας στην περιοχή των ΣΕΡΡΩΝ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, παρακολούθηση της περιφοράς του επιταφίου, δείπνο, διανυκτέρευση.
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 15/4/2017: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ, επίσκεψη στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο, κατόπιν για ΒΥΡΩΝΕΙΑ, επισκεπτόμαστε το σημαντικότερο ενυδρείο γλυκού νερού στη χώρα μας με εκθέματα σχετικά με τα ψάρια των λιμνών της περιοχής. Στη συνέχεια για το χωριό ΚΕΡΚΙΝΗ όπου θα επισκεφτούμε τον σπουδαίο υδροβιότοπο και προαιρετικά θα περιηγηθούμε με βάρκες στη Λίμνη. Στη συνέχεια για τη γραφική ΠΟΡΟΪΑ όπου θα υπάρξει χρόνος για το γεύμα μας. Κατόπιν επιστροφή στις ΣΕΡΡΕΣ μέσω ΛΙΘΟΤΟΠΟΥ. Χρόνος ελεύθερος και το βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 16/4: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!: Μπουφέ πρόγευμα και χαρείτε την Λαμπριάτικη μέρα στο ξενοδοχείο, όπου θα έχουμε το Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα μας. Γλέντι, μουσική. Το απόγευμα αναχώρηση για να επισκεφτούμε την ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ (13ου αιώνα) που βρίσκεται στις πλαγιές του ΜΕΝΟΙΚΙΟΥ όρους και θεωρείται σαν ένα από τα σπουδαιότερα μοναστήρια της Μακεδονίας «εκτός Αγίου Όρους». Εδώ θα παρακολουθήσουμε την τελετή της ΑΓΑΠΗΣ (μοναδική εμπειρία). Επιστροφή στις ΣΕΡΡΕΣ παραμονή. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 17/4: Πρωινό και αφήνουμε την πόλη των ΣΕΡΡΩΝ. Επόμενος σταθμός η συμπρωτεύουσα, η όμορφη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ όπου θα επισκεφτούμε τον πολιούχο της πόλης ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ αλλά και θα περπατήσουμε στο πάρκο του ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ. Κατόπιν επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις σε ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ (Ε.Ο.) και ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) και άφιξη το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 185 ευρώ 
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στις ΣΕΡΡΕΣ, 3 πρωινά σε μπουφέ, δείπνο Μ. Παρασκευής, Αναστάσιμο Δείπνο, Πασχαλινό εορταστικό γεύμα με μουσική, αρχηγός / συνοδός.

4ΗΜΕΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ
ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΔΕΛΤΑ ΕΒΡΟΥ – ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ – ΣΟΥΦΛΙ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΞΑΝΘΗ – ΚΑΒΑΛΑ
14/4 -17/4

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/4: Αναχώρηση στις 07:00 π.μ για ΛΑΜΙΑ με μια ενδιάμεση στάση καθοδόν. Κατόπιν για ΤΕΜΠΗ – ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, γεύμα επί της εθνικής οδού. Εν συνεχεία για ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΣΤΡΥΜΟΝΑ, στάση καθοδόν και φθάνουμε στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Προαιρετική παρακολούθηση του Επιταφίου. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 15/4: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΦΕΡΕΣ όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ και ακολούθως επίσκεψη και ξενάγηση στον ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟ του ΕΒΡΟΥ (καιρού επιτρέποντος). Κατόπιν για την περιοχή της ΔΑΔΙΑΣ , παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία θα επισκεφθούμε το Ενημερωτικό Κέντρο της ΔΑΔΙΑΣ όπου θα παρακολουθήσουμε βιντεοσκόπηση και θα υπάρξει (προαιρετική) μετάβαση με το τοπικό πουλμανάκι στο πάρκο των αρπακτικών πουλιών. Επόμενος σταθμός το ΣΟΥΦΛΙ, κατόπιν στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ στάση, ΚΟΜΟΤΗΝΗ άφιξη στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Το βράδυ μεταφορά στην Ανάσταση, Αναστάσιμο Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 16/4: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Πρωινό και ακολουθεί προμεσημβρινός μπουφές με ορεκτικά, τσιπουράκι, κρασάκι και το μεσημέρι γεύμα – γλέντι με παραδοσιακή μουσική. Το απόγευμα αναχώρηση για την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΑΛΑΜΟΥΣ χτισμένη βόρεια της ΞΑΝΘΗΣ επίσκεψη και συνεχίζουμε για την ΞΑΝΘΗ με την πλούσια ιστορία και τα πολλά αρχοντικά. Χρόνος για γεύμα και γνωριμία με την πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 17/4: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την όμορφη παραλιακή πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ, όπου θα έχουμε μια σύντομη επίσκεψη και συνεχίζουμε για την περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ, όπου θα έχουμε γεύμα προαιρετικά. Ακολούθως μέσω ΛΑΜΙΑΣ με μικρή στάση σε καφέ της Εθνικής Οδού φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 185 ευρώ  
Περιλαμβάνει:  Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχείο της ΞΑΝΘΗΣ,  τα 3 πρωινά, 2 δείπνα, το Αναστάσιμο γεύμα, την ξενάγηση του υδροβιότοπου του Έβρου,  περιηγήσεις και εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.


ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΝΤΑΔΕΣ ΣΤΟ ΦΙΟΡΟ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕ


3ΗΜΕΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΖΑΚΥΝΘΟ
15/4 – 17/4

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 15/4: Αναχώρηση 6:30 π.μ. για ΙΣΘΜΟ στάση. Κατόπιν για ΠΑΤΡΑ – ΚΥΛΛΗΝΗ επιβίβαση στο καράβι όπου θα μας μεταφέρει στο νησί της ΖΑΚΥΝΘΟΥ άφιξη, παραμονή, γεύμα και εν συνεχεία τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη λειτουργία. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 16/4: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Μετά το πρωινό ελεύθεροι να απολαύσετε το παραδοσιακό ψήσιμο των αρνιών, τον πλούσιο μπουφέ με ούζο και μεζεδάκια και να διασκεδάσετε με την ορχήστρα του ξενοδοχείου. Γεύμα. Το απόγευμα αναχώρηση για ΜΠΟΧΑΛΗ, όμορφη τοποθεσία με μαγευτική θέα στην πόλη. Επίσκεψη στο Λόφο του ΣΤΡΑΝΗ που αποτελεί το σημείο στο οποίο εμπνεύστηκε ο Διονύσιος Σολωμός τον «Ύμνο στην Ελευθερία» και την ΖΩΟΔΟΧΟ ΠΗΓΗ. ΖΑΚΥΝΘΟΣ, παραμονή και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 17/4: Μετά το πρωινό επίσκεψη στον προστάτη του νησιού ΑΓΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ και παραμονή στην πόλη της ΖΑΚΥΝΘΟΥ για γεύμα. Στη συνέχεια επιβίβαση στο φέρριμποτ και αναχώρηση για ΚΥΛΛΗΝΗ, ΠΑΤΡΑ, ΙΣΘΜΟ, στάση, ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 145 ευρώ 
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο, 2 πρωινά σε μπουφέ, το Αναστάσιμο δείπνο, το Πασχαλινό γεύμα και τα εισιτήρια του φέρριμποτ.


3ΗΜΕΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ 

ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑΣ – ΚΙΣΣΑΒΟΣ – ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ
5/4 – 17/4

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 15/4: Αναχώρηση 7:30 π.μ. για ΛΑΜΙΑ στάση στην Εθνική Οδό στάση, ΤΕΜΠΗ, ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ γεύμα στην Εθνική Οδό, ΒΕΡΟΙΑ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ επίσκεψη και συνεχίζουμε για τις πλαγιές του ΒΕΡΜΙΟΥ, όπου σε υψόμετρο 1228μ. βρίσκεται η επιβλητική Μονή ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ. Χτίστηκε μετά την καταστροφή της πρώτης ΜΟΝΗΣ ΣΟΥΜΕΛΑ που ήταν στην ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Μεταφορά στην Ανάσταση. Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 16/4: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
Το πρωί στο χώρο της πισίνας θα έχουμε το σούβλισμα των αρνιών, συνοδευόμενο από μπουφέ με μεζεδάκια, κρασί και τσίπουρο. Το μεσημέρι θα έχουμε το παραδοσιακό πασχαλινό γεύμα και ακολουθεί χορός με ζωντανή μουσική. Το απόγευμα αναχώρηση για το Μοναστήρι του ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ στον ΟΛΥΜΠΟ, παρακολούθηση της λειτουργίας «της ΑΓΑΠΗΣ» στο ΛΙΤΟΧΩΡΟ, στάση για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το βράδυ. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 17/4: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την το χωριό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ με την υπέροχη θέα στον ΟΛΥΜΠΟ και το Αιγαίο, στάση. Συνεχίζουμε για τα όμορφα και γραφικά παράλια του ΚΙΣΣΑΒΟΥ, ΣΤΟΜΙΟ, ΚΑΡΙΤΣΑ, ΒΕΛΙΚΑ, ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΕΡΟ, ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ,
στάση για φαγητό στην απέραντη παραλία. Συνεχίζουμε για την ΑΓΙΑ (ορεινό χωριό), στάση για τον καφέ μας. Επιστρέφουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις στην ΛΑΜΙΑ και την ΘΗΒΑ καθοδόν.
Τιμή συμμετοχής: 135 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο 4* OLYMPUS THEA, 2 πρωινά σε πλούσιο μπουφέ, το Αναστάσιμο δείπνο, το  Πασχαλινό γεύμα.

ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΟΠΙΑ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ & ΤΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΧΩΡΙΑ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ – ΜΕΤΕΩΡΑ
ΜΕΤΣΟΒΟ – ΕΛΑΤΗ – ΝΕΡΑΙΔΟΧΩΡΙ – ΛΙΜΝΗ ΑΩΟΥ
15/4/17 – 17/4/2017

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 15/4: Αναχώρηση 07:00 πμ. από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ (ΕΟ) στάση, ΔΟΜΟΚΟ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ, ΜΟΣΧΑΤΟ και φτάνουμε στη τεχνητή  λίμνη  ΠΛΑΣΤΗΡΑ-χτισμένη σε υψόμετρο 1.000μ-με πρώτη στάση για γεύμα στην πλάζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ. Εν συνεχεία για Φράγμα στάση, ΝΕΟΧΩΡΙ στάση στο όμορφο χωριό που βρίσκεται απλωμένο σε καταπράσινη περιοχή, με υπέροχη θέα στην λίμνη. Έπειτα για ΠΕΖΟΥΛΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ και στη συνέχεια για τη περιοχή των ΜΕΤΕΩΡΩΝ όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο .Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως και στη συνέχεια Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 16/4: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές μονές των Μετεώρων, την Μονή ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ και από εκεί για την τεχνητή λίμνη του ΑΩΟΥ. Συνεχίζουμε για ΜΕΤΣΟΒΟ, όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείο Τοσίτσα, την εκκλησία της ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και θα έχουμε το Πασχαλινό μας γεύμα στη γραφική πλατεία με το ψήσιμο των αρνιών. Επιστροφή στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 17/4: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το ορεινό παραθεριστικό κέντρο, την ΚΑΣΤΑΝΙΑ, που βρίσκεται στην εντυπωσιακή περιοχή του ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ, μέσα σε δάσος από καστανιές, πλατάνια και έλατα. Ακολουθούμε την μαγευτική διαδρομή μας περνώντας από την περιοχή ΤΡΙΑ ΠΟΤΑΜΙΑ και από εκεί για ΔΕΣΗ, ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ στάση, ΠΕΡΤΟΥΛΙ και στη συνέχεια για  ΕΛΑΤΗ, όμορφο ορεινό χωριό χτισμένο αμφιθεατρικά μέσα σε δάσος από έλατα-όπου και η παραμονή μας για γεύμα. Κατόπιν για ΤΡΙΚΑΛΑ, ΔΟΜΟΚΟ, ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση και στη συνέχεια για ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 125 ευρώ 
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις, 2 πρωινά μπουφέ, το Αναστάσιμο Δείπνο, αρχηγός / συνοδός


ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ


ΕΔΕΣΣΑ – ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ – ΠΕΛΛΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ
15/4 – 17/4

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 15/40: Αναχώρηση 7:30 π.μ. με στάσεις καθοδόν για καφέ και φαγητό φθάνουμε στην καρδιά του Νομού Πέλλας, τα ιστορικά ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ. Γνωριμία με τα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης (τον θρυλικό Μητροπολιτικό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου του 1865, το «μαύρο άγαλμα», τον Πύργο του Ρολογιού του 1753, τον τουρμπέ του Γαζή Εβρενός). Μια βόλτα στον περίφημο πεζόδρομο της πόλης θα ολοκληρώσει τις εντυπώσεις μας με έναν απογευματινό καφέ. Και φθάνουμε στην ΕΔΕΣΣΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας . Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την λειτουργία της Ανάστασης, Αναστάσιμο Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 16/4: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για να επισκεφθούμε έναν από τους ομορφότερους παραδοσιακούς οικισμούς στους πρόποδες του όρους ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ, το χωριό ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ. Περπατήστε στα δρομάκια του, θαυμάστε τα όμορφα πέτρινα αρχοντικά, απολαύστε έναν καφέ στα γραφικά καφενεδάκια. Κατόπιν το μεσημέρι θα επισκεφθούμε τα ΛΟΥΤΡΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ή ΠΟΖΑΡ όπου θα έχουμε το Πασχαλινό μας γεύμα. Επιστρέφουμε το βραδάκι στην ΕΔΕΣΣΑ. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 17/4: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για να επισκεφθούμε το νέο Αρχαιολογικό μουσείο της ΠΕΛΛΑΣ το οποίο αποτελεί μικρογραφία του αρχαιολογικού χώρου. Έτσι θα κατανοήσουμε τις ποικίλες πτυχές της καθημερινής αλλά και της δημόσιας ζωής της μακεδονικής πρωτεύουσας, που αποτέλεσε το λίκνο του Μακεδονικού θαύματος και εκτείνεται σε χώρο 4000 στρεμμάτων. Επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με στάσεις καθοδόν για φαγητό και καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 115 ευρώ 
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις, 2 πρωινά μπουφέ, το Αναστάσιμο Δείπνο, αρχηγός / συνοδός

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΛΑΡΙΣΑ – ΠΗΛΙΟ – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ
15/4-16/4

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 15/4: Αναχώρηση 8 π.μ. για ΛΑΜΙΑ Ε.Ο. στάση, ΚΑΡΔΙΤΣΑ και ξεκινάμε το γύρο της τεχνητής λίμνης ΠΛΑΣΤΗΡΑ – χτισμένη σε υψόμετρο 1000μ. – περνώντας τα χωριά πλαζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ γεύμα, ΦΡΑΓΜΑ στάση, ΝΕΟΧΩΡΙ στάση στο όμορφο χωριό που βρίσκεται απλωμένο σε καταπράσινη περιοχή, με υπέροχη θέα στην λίμνη. Εν συνεχεία για ΠΕΖΟΥΛΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΛΑΡΙΣΑ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως. Δείπνο σε ταβέρνα. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 16/4. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΟΡΤΑΡΙΑ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ παραμονή στον όμορφο παραδοσιακό οικισμό του ΠΗΛΙΟΥ με εκπληκτική θέα στο ΒΟΛΟ και τον Παγασητικό κόλπο. Συνεχίζουμε για ΧΑΝΙΑ γεύμα στον παραδοσιακό οικισμό με τις οξειές και τις αγριόλευκες, ΒΟΛΟ, ΛΑΜΙΑ, Εθνική Οδό στάση, ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 68 ευρώ   
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 1 διανυκτέρευση, 1 πρωινό, το Αναστάσιμο Δείπνο, αρχηγός / συνοδός.

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ  & ΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ 
ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ – ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ – ΛΑΓΚΑΔΙΑ – ΚΑΡΙΤΑΙΝΑ – ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ
ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ – ΝΑΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
15/4-16/4

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 15/4: Αναχώρηση 07:30 πμ. για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση, ΒΥΤΙΝΑ, ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ στάση, ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ επίσκεψη στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης.. Έπειτα  για ΛΑΓΚΑΔΙΑ παραμονή για γεύμα  και συνεχίζουμε για την αρχαία ΟΛΥΜΠΙΑ , που βρίσκεται χτισμένη σε ένα τοπίο που μαγεύει με την ομορφιά και την ηρεμία του, στην καταπράσινη κοιλάδα ανάμεσα στον Αλφειό και το Κλαδέο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης και στη συνέχεια Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 16/4: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Μετά το πρωινό  επίσκεψη στον Αρχαιολογικό Χώρο και στο Μουσείο της ΟΛΥΜΠΙΑΣ. Αναχώρηση για ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ επίσκεψη στο Ναό του Επικούριου Απόλλωνα. Επιστροφή στην ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ στάση ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ για γεύμα, ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ,  ΙΣΘΜΟ στάση, ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής:       ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 1 διανυκτέρευση με πρωινό, το Αναστάσιμο Δείπνο, Αρχηγός-Συνοδός

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΛΑΡΙΣΑ – ΠΗΛΙΟ – ΚΙΣΣΑΒΟΣ
16/4 – 17/4

ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 16/4. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Αναχώρηση στις 7:30 π.μ. για ΛΑΜΙΑ στάση στην Εθνική Οδό και από εκεί κατευθυνόμαστε για τον ΚΙΣΣΑΒΟ, μετάβαση στο ορεινό χωριό ΑΝΑΤΟΛΗ (υψόμετρο 950 μ.). Στην περιοχή θα επισκεφθούμε το γυναικείο μοναστήρι που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο με μοναχές που προέρχονται από διάφορα κράτη και ασχολούνται με

οικολογική γεωργία, κτηνοτροφία, τυποποίηση και πώληση των προϊόντων τους. Συνεχίζουμε για τον ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ παραθαλάσσιο χωριό της ΛΑΡΙΣΑΣ, παραμονή, γεύμα και από εκεί για το ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση. Το βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης και στη συνέχεια Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 17/4: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΟΡΤΑΡΙΑ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ παραμονή στον όμορφο παραδοσιακό οικισμό του ΠΗΛΙΟΥ με εκπληκτική θέα στο ΒΟΛΟ και τον Παγασητικό κόλπο. Συνεχίζουμε για ΧΑΝΙΑ γεύμα στον παραδοσιακό οικισμό με τις οξειές και τις αγριόλευκες, ΒΟΛΟ, ΛΑΜΙΑ, Εθνική Οδό στάση, ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 68 ευρώ 
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο, 1 πρωινό, το Αναστάσιμο Δείπνο, αρχηγός /συνοδός.


16/4/2017 ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ, ΤΡΙΠΟΛΗ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Αναχώρηση 09:00 για την ΑΛΕΑ στάση και συνεχίζουμε για την ΤΡΙΠΟΛΗ. Περίπατος γνωριμίας με το ιστορικό κέντρο. Θα σταθούμε στις πρόσφατα αναπλασμένες κεντρικές πλατείες του ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ με τον επιβλητικό ναό και στην πλατεία Αρέως, που σήμερα συγκεντρώνεται όλη η πόλη για να απολαύσει το θέαμα από τα εκατοντάδες αρνιά που σουβλίζονται στις ψησταριές του Δήμου, να δοκιμάσει τα μεζεδάκια και το κρασί και να διασκεδάσει με τους μωραΐτικους χορούς. Επιστροφή το βραδάκι στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στη ΒΥΤΙΝΑ για καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 17 ευρώ

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button