ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Οργή στο 4ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου σε επιστολή του προς τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας εκφράζει την αγανάκτησή του για τη νέα απόπειρα συγχώνευσης τμημάτων:

Πιο συγκεκριμένα:

Αντί να ανακληθεί η απαράδεκτη περσινή απόφαση συγχώνευσης της Α΄ Γυμνασίου, που οδήγησε σε τάξεις των 26 και 27 μαθητών και δημιούργησε τεράστια προβλήματα στη μόρφωση των παιδιών μας, ιδιαίτερα μετά από δύο χρόνια τηλεκπαίδευσης, που άφησε τεράστια μορφωτικά κενά και μάλιστα σε συνθήκες πανδημίας που επιβάλουν τμήματα με λιγότερους μαθητές, μαθαίνουμε ότι προετοιμάζονται και νέες συγχωνεύσεις. Κι αυτό σε τάξεις που υπάρχουν πολλά παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες που έχουν ανάγκη παράλληλης στήριξης.

Τα παιδιά μας δεν είναι απλοί αριθμοί για να τους διαιρείτε, είναι μαθητές που έχουν ανάγκη να μορφωθούν σε κατάλληλες συνθήκες, όπως είναι τα ολιγάριθμα τμήματα και γι’ αυτό είστε υποχρεωμένοι αντί να τους δημιουργείτε μεγαλύτερα εμπόδια, να τους παρέχετε όλα μέσα τόσο σε υποδομές όσο και σε εκπαιδευτικό προσωπικό.

Σε κάθε απόπειρα συγχώνευσης θα μας βρείτε απέναντι, ούτε να το σκέφτεστε να στοιβάξετε ακόμα παραπέρα τα παιδιά μας! Απαιτούμε να μη γίνει καμία νέα συγχώνευση τμημάτων στο σχολείο μας. Να ανακληθεί η περσινή απόφαση συγχώνευσης της Α’ Γυμνασίου (φετινή Β’).

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button