ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκοψαν την πίτα τους το Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας και οι Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) και των τεσσάρων Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.) «Αμάλθεια» I, II, III και IV, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στους χώρους του Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α. παρουσία γονέων-κηδεμόνων, συγγενών και φίλων των ωφελουμένων του.

Παρευρέθηκαν ο κος Γιώργος Σταμάτης Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού , ο κος Ανδρέας Λεωτσάκος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών: εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Αττικής κου Γιώργου Πατούλη, ο κος Δημήτριος Βίτσας Δ΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ο κος Ευάγγελος Ντηνιακός Δήμαρχος Χαϊδαρίου, , η κα Χαρά Καφαντάρη Βουλευτής στη Β’ Περιφέρεια Αθηνών με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., η κα Δούρου Ρένα πρώην περιφερειάρχης Αττικής και υποψήφια βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ο κος Κατριβάνος Γιώργος Περιφερειακός Σύμβουλος, ο κος Αποστόλης Θεοφίλης, δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής δημοτικής παράταξης “Το Χαϊδάρι Ψηλά!”και ο κος Γιάννης Αλεξόπουλος γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Το Χαϊδάρι Ψηλά!”.

Στη φετινή εκδήλωση, οι εκπαιδευόμενοι του κέντρου, καθώς και οι φιλοξενούμενοι των τεσσάρων Σ.Υ.Δ. «Αμάλθεια» I, II, III και IV, συμμετείχαν με τις ομάδες παραδοσιακών χορών και χορωδίας. Χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και τραγούδησαν παραδοσιακά και σύγχρονα τραγούδια.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button