ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο concept στη γωνία Λεωφόρου Αθηνών και Αγωνιστών Στρατοπέδου

Η Λεωφόρος Αθηνών αλλάζει σταδιακά χαρακτήρα και εικόνα, με νέα καταστήματα να ανοίγουν κατά μήκος της, αλλά και παλαιότερα να ανανεώνονται.

Πριν από λίγο καιρό γράψαμε για το νέο κτήριο που θα φιλοξενήσει κατάστημα της αλυσίδας McDonald’s σε μεγάλο οικόπεδο στην κάθοδο της Λεωφόρου Αθηνών, στο ύψος της οδού Πύλου. Πιο πριν στο ρεύμα ανόδου, στο παλιό κτήριο της Τροχαίας, είχε φτιαχτεί το il Toto, ενώ στη γωνία Λ. Αθηνών και Φαβιέρου νέο διαγνωστικό κέντρο. Πιο ψηλά, στη διασταύρωση της Γ. Παπανδρέου, απέναντι από τον Πρόεδρο, το Entree ανακαινίστηκε και έγινε Du Pain – Boulangerie Patisserie Cafe κοκ.

Το τελευταίο διάστημα γίνονται εργασίες ανακαίνισης στον φούρνο “Χωριάτικο” στη συμβολή Λεωφόρου Αθηνών και Αγωνιστών Στρατοπέδου. Όπως πληροφορηθήκαμε, αναπτύσσεται νέο concept, που θα περιλαμβάνει το σχήμα “φούρνος-καφέ”. Το όνομα δεν μάθαμε αν θα παραμείνει, αλλά ο στόχος είναι να γίνει στέκι περαστικών και μη και να συνδυάσει τον καφέ με σνακ, τυροπιτοειδή, γλυκά, και φυσικά φρέσκο ψωμί πολλών ειδών. Και στην προηγούμενη μορφή του καταστήματος υπήρχε καφές, αλλά τώρα θα διατεθεί εξολοκλήρου για το σκοπό αυτό η γωνιακή αίθουσα.  

Όπως φαίνεται η Λεωφόρος Αθηνών βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγής χαρακτήρα και μας επιφυλάσσει και άλλα νέα.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button