ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διομήδειος Κήπος: Στελέχη της ΝΔ σε δενδροφύτευση, για την Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού

Για μία ακόμα συνεχή χρονιά η Γραμματεία Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον Γραμματέα κ. Γεώργιο Κώττη, τίμησε την Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, αφιερωμένη στην «οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη», πραγματοποιώντας δεντροφύτευση και καθαρισμό στο Διομήδειο Κήπο.

Χαρακτηριστική η δήλωση του κ. Κώττη δίνει το στίγμα της προσπάθειας: «Η διατήρηση, προστασία και μέριμνα αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος αποτελεί υπόθεση όλων μας, και η εθελοντική συμμετοχική συνεισφορά στη βάση της κοινωνίας των πολιτών κρίνεται εδώ πολύτιμη, όσο και περισσότερο από ποτέ αναγκαία, για την ολοκληρωμένη βιώσιμη περιβαλλοντική κοινωνική οικονομική ανάπτυξη».

Στην δράση συμμετείχαν δεκάδες στελέχη, μέλη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας από την Δυτική Αθήνα, μεταξύ των οποίων ο πολιτευτής δυτικού τομέα και πρώην δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, η πολιτεύτρια κ. Βαρβάρα-Ψυχούλα Κοντογιάννη, ο υπ. δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Απόστολος Θεοφίλης, τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγίας Βαρβάρας κ. Γιώργος Πουλάκης και Ντέμης Ματάκης, στελέχη των ΔΗΜΤΟ όλου του Δυτικού Τομέα Αθηνών, η γραμματέας ΑΧΕΠΑ κ. Βάσω Μακρογκίκα, ο υπ. περιφερειακός σύμβουλος Λάμπρος Κεραμύδας, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αστυνομίας Αθηνών, στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών, ο εκπρόσωπος Γραμματείας ΕΚΟ κ. Νικολακόπουλος Νίκος.

Ο Οικονομολόγος – Δασολόγος – Προϊστάμενος του Βοτανικού Κήπου Διομήδους, κ. Στέλιος Σούλιος και ομάδα στελεχών του Βοτανικού Κήπου συντόνισαν την δράση και παρείχαν το φυτευτικό υλικό και τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button