ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Από αναβολή σε αναβολή η δίκη Λιακόπουλου

Για ακόμη μία φορά πήρε μετάθεση η εκδίκαση της υπόθεσης του Μάριου Λιακόπουλου σε δεύτερο βαθμό. Σήμερα το πρωί (27/9) στο πινάκιο του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων βρισκόταν στην 23η και τελευταία σειρά το όνομα του πρώην αντιδημάρχου. Δίπλα στο όνομα αναγράφονταν οι κατηγορίες που τον βαραίνουν: της παθητικής δωροδοκίας και της εκβίασης πλημμεληματικής μορφής.

Η ώρα πλησίαζε στις δύο το μεσημέρι και στην αίθουσα εκδικαζόταν ακόμη η πρώτη υπόθεση. Μετά από ανακοίνωση της έδρας, η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της πολύκροτης υπόθεσης για τα πολιτικά δρώμενα του Χαϊδαρίου μεταφέρεται για τις 24 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μ. Λιακόπουλος συνελήφθη από τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας τον Ιούλιο του 2013 μετά από καταγγελία, έξω από την καντίνα του Θανάση Μαραβίτσα στην περιοχή του Διομήδειου Κήπου, για χρηματισμό. Στο όχημά του βρέθηκαν 1.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Πρωτόδικα ο πρώην αντιδήμαρχος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ. Συνήγορος υπεράσπισης του και στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο είναι ο δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος.

Στη φωτό αρχείου ο Μ. Λιακόπουλος, δεξιά, με τον δικηγόρο του Μ. Ζαφειρόπουλο.

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button